ACASA

Transport Avantajos

Costul comunicat după confirmarea comenzii

Importator Direct

Oferim Preţuri Competitive

Suport Tehnic

L-V: 08:30-16:30

Importator elementele de fixare utilizate atat în domeniul industriei şi construcţiilor.

ROFIX INSTAL SRL activează în București și comercializează organe de asamblare si sisteme de fixare pentru instalații. Vă oferim soluții optime în domeniul tehnicii de asamblare și fixare. Produsele aduse din import sunt apreciate de clienții noștri, având un raport foarte bun de calitate/preț. Produsele sunt destinate pentru instalatii HVAC, sanitare, termice, gaze, etc. Livram in timp optim cantități semnificative de marfa.


Comandă acum

ROFIX INSTAL SRL – IMPORTATOR ORGANE DE ASAMBLARE ŞI SISTEME DE FIXARE

În economia actuală, organele de asamblare şi elementele de fixare sunt utilizate atat în domeniul industriei şi construcţiilor, cât şi în sectorul DIY. Misiunea noastră este să vă punem la dispoziţie produsele necesare acestor activităţi.

Aşadar, dacă aveţi ceva de asamblat, ROFIX INSTAL SRL v-a salvat!

Asigurăm livrare prin curierat rapid putem oferi oriunde in tara in cel mai scurt timp produsele de care aveti nevoie in fabrica, pe santier sau la magazinul dumneavoastra. Furnizorii nostri sunt firme de renume din Uniunea Europeana, fapt ce ne permite sa oferim clientilor nostri cel mai bun raport pret/calitate pentru produsele solicitate.

Testimoniale

Anca Voiculescu

Servicii și produse de calitate. Livrarea s-a făcut foarte repede! Recomand cu încredere!

Catalin Dumitrescu

Vă mulțumesc pentru promptitudinea de care ați dat dovadă în onorarea comenzii. Aveți un site competitiv cu produse de calitate la prețuri foarte bune. Vă doresc succes în continuare .

Bogdan Cuzincu

Livrarea a fost rapida si produsele de calitate(originale).Recomand

Shopping Cart